Welkom op mijn gastenboek.

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
* verplicht

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Els en Bram schreef op 23-10-2011 21:58 het volgende:
Gefeliciteerd met het nestje van Fleur!! Zeven stuks, heel mooi hoor! Zal weer genieten worden!! Veel plezier ermee,
Groetjes, Els en BramAad & Yvonne van Eijsden schreef op 23-10-2011 12:16 het volgende:
Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje! En wat een mooi aantal: 7 puppies! Wij genieten nog steeds enorm van onze Kaja, onze familieknuffel, die eind volgende maand alweer 6 jaar wordt. Heel veel geluk en gezondheid gewenst voor het nieuwe nest! Hartelijke groeten, Aad & YvonneMarielle en Geert schreef op 23-10-2011 10:52 het volgende:
Gefeliciteerd met de mooie puppies! Zo heeft onze Tommy hele mooie halfbroertjes en -zusjes.
Tot gauw op de training.Kees de vriend schreef op 01-07-2011 19:41 het volgende:
Wat een prachtige site! Ga zo door!!! PS Nog een wijntje??Roosje schreef op 01-03-2011 20:54 het volgende:
Hoi Monique, ik hou het in de gaten hoor, fijn dat er weer een nestje komt, hoop alles goed met de aanstaande moeder, de andere hondjes en met jullie ook natuurlijk! Tot gauw! Roosjemarieke,gerda en marijn schreef op 09-02-2011 19:35 het volgende:
Hallo Monique,
Heb je al een idee wanneer de wandeling met de pups van Fleur gepland gaat worden? Marieke moet minstends twee maanden van te voren de dag vrij vragen. Met Puck gaat het goed. Ze is nu bijna 10 maanden dus de pubertijd breekt een beetje aan.
groetjes gerdaMarco Witteveen schreef op 21-12-2010 12:43 het volgende:
Hoi Monique,

Gisteren schoot mijn jachtmaat een verre fazant die op 40 meter in de sneeuw op een weiland viel. Die is binnen dacht hij..... Toen ik naar hem toe liep gaf hij aan waar de fazant moest liggen en zette ik Butch in omdat het een eenvoudig apport zou worden, dachten we. Butch ging perfect naar de valplek en bleef zoeken. Nadat het enige tijd duurde liep ik er heen en inderdaad nergens een fazant te vinden, wel een spoor naar een populierenbos met veel ondergroei. Butch had een half woord nodig om over het ijs van de sloot het bos in te gaan want hij blijft zoeken! Eerst een hele tijd niets en daarna zag ik een bramenpartij heen en weer gaan en enkele seconden later Butch die me de nog levende gewiekte fazant bracht. Wat een heerlijk/trots gevoel (ik en Butch) en wat een mooi leermoment voor hem. Zo vaak hebben we dit geoefend met de dummies en dan nu een keer in het echie, geweldig de jacht zit er overduidelijk in bij hem. Nu natuurlijk weer terug naar de dummies want er is nog veel te leren, maar wat een plezier hebben we van Butch en hij van ons. Echt een sociale, harde en energieke werkhond!Lidy Stuivenberg schreef op 17-07-2010 22:52 het volgende:
Dag Monique,

Hier gaat alles prima, Chap is precies het hondje wat bij ons past. Wat een lief mannetje! stapt overal vriendelijk op af, wat een verschil met onze teef,zij was bang voor alles! en wat een verschil met onze reu die mij met 10 maanden greep, omdat hij niet naar een loopse teef toe mocht. In die 15 tussen liggende jaren ben ik ook wel wat wijzer geworden! Deze start samen is vele malen meer ontspannen en alleen maar genieten.

Gaat alle dagen mee naar mijn werk! en iedereen is even gek op hem. speelt heel braaf in zijn super-bench. Is thuis zindelijk .Piept sinds gisteren voor de dichte deur. dat was nog een puntje omdat de deuren steeds zoveel open staan, plaste hij op de mat als de deur dicht zat! Zwemt óver water en komt met een opgegooide dummy terug.Zit op de training heel braaf naar alles en iedereen te kijken en piept niet.
heeft de hele dag door gillende honger, nou ja, of doet alsof want de eerste zak met voer van jou is leeg, dus het zal wel meevallen. Heeft geen gram vet te veel op zijn body en is ontzettend energiek.

Maar het meest trots zijn we op Faihly, zij is zo'n ontzettend goede opvoeder gebleken, dát hadden we niet verwacht. Chap mag heel veel, maar er zijn duidelijke grenzen. Kortom éen groot feest deze zomer. Wat is dit nest weer een ontzettend succes. ook het teefje catootje is een aardigheid tussen al die kereltjes. Die laat het kaas niet van haar brood eten. De training was gisteren weer heel erg leuk en we genieten allemaal met volle teugen.Geen competitie en alleen maar een heel goede sfeer en genieten van onze hondjes.

Dit was het nieuws uit Bussum. Monique nogmaals dank voor dit met zoveel zorg gefokte nest, en hopelijk tot ziens in het voorjaar.


Lidy Stuivenberg.Maas John schreef op 13-05-2010 13:11 het volgende:
Hoi Monique en Huug,

Regelmatig bezoek ik jullie site.Met onze Fleur gaat het prima inmiddels weer al ruim 4 jaar oud.
Leuk de foto's op jullie site van Fleur het is een lieve hond voor in huis ,maar wat een plezier heb ik al gehad van Fleur met het jagen wat een passie en een fantatische neus voor het wild zelfs opsporen binnen het schot. Geweldig gewoon.

Groetjes John, Ina en Evy.Bram en Els schreef op 12-05-2010 18:47 het volgende:
Hoi Huug en Monique,

Wat een leuke foto van Lars met de pups!! Schattig hoor!

Groetjes, Bram en Els1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8Powered by Argeweb