Welkom op mijn gastenboek.

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
* verplicht

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Ellen Coenen schreef op 27-02-2010 14:08 het volgende:
Van harte proficiat met jullie zwangere dames!! Het wordt vast weer een spannende, maar zeker ook leuke tijd! Ik ga zeker een kraamvisite in m ijn agenda inruimen! Heel veel groetjes, EllenJolanda Castillo Fuertes schreef op 21-12-2009 17:17 het volgende:
Hoi Monique ! Wat een goede resultaten hebben de blonde dames weer behaald ! Goed hoor :-), gefeliciteerd . Vond het jammer dat vanwege de sneeuw onze training afgelopen weekend niet kon doorgaan, maar......wat een feest is die sneeuw voor Jason ! ! Hij vindt het helemaal super, ik geniet met volle teugen van hem als hij zo heerlijk aan het ravotten is in de sneeuw ! We hebben daardoor de afgelopen dagen niet zo heel veel qua training gedaan, maar dat komt wel weer. Ik moet zeggen dat hij op het moment wel weer goed ( na 1-2 x roepen ...) luistert. Gezellige (witte!) kerstdagen voor jou, Huug en de kinderen ! Tot snel. Groetjes JolandaJanny schreef op 19-11-2009 22:56 het volgende:
Hoi Monique en Huug,

leuk om weer foto's van Sarah, Puck en Kaj te zien. Bobbie doet het goed bij dementerende ouderen. Hij maakt een gesprek los bij deze mensen en hij laat zich altijd gewillig aaien en vertroetelen.
En hij is ook graag gezien bij onze vrienden omdat hij zo goed luistert en gewillig is.

Groet, Harry en JannyAnneke schreef op 30-10-2009 11:44 het volgende:
Hoi Monique,
Leuk om je website eens te bekijken! Gezellig weekend gewenst en tot volgende week.
Groetjes AnnekeEllen Coenen schreef op 20-10-2009 22:44 het volgende:
Hey Monique! Alweer een MAP-A voor Puck behaald vandaag, van harte, hoor!! Je mag er trots op zijn! En ik wil je nog bedanken voor de goede zorgen voor Yora; misschien is die foto leuk voor op je site, 6 Labjes en een Drent..... groetjes en tot snel, EllenJolanda Castillo schreef op 16-10-2009 10:23 het volgende:


Hoi Monique,

Wat goed van Puck, alweer een diploma erbij ! Van harte en veel succes komend weekend ! Ben benieuwd hoeveel van de genen van Puck er in onze Jason zit ;-)
Wie weet in de toekomst,.....
Tot gauw!

Groetjes
JolandaSandra van der Zande schreef op 30-09-2009 19:49 het volgende:
Hallo Monique en Huug,

Hartstikke mooi jullie site. Heb begrepen dat je je helemaal op het hondengebeuren gaat richten. Heel leuk. Veel succes ermee. Met Lady gaat het prima. Ze stuitert nog steeds aardig rond. (lekker enthousiast)

Tot ziens en groeten

Sandra van der ZandePiet Beeldman schreef op 17-09-2009 16:23 het volgende:
Monique, goeden avondHoe is het in het Zeeuwse, hier gaat alles goed. Zwier(pup 23 maart 2009 van Puck en Sample)heeft een prik tegen hondsdolheid gekregen omdat we over een week 14 dagen naar de Veluwe gaan en de kans bestaat dat ze mag proberen een wild zwijn of hert na te zoeken, als ik die mogelijk geschoten heb. Voor de rest gaat alles goed , Zwier reageert goed op de stopfluit, apporteert wat binnen moet komen, weet precies waar de peren hangen, de appels, de frambozen en de bramen en de meloenen, kortom ze lust alle fruit uit de tuin, soms is ze ondeugend maar dat zit in de leeftijd volgens mij. Hoe gaat het met Breezer? Ik hoor mogelijk van je.Met vriendelijke jachtgroetPietJolanda Castillo schreef op 14-09-2009 20:57 het volgende:
Hoi Monique !

Alles gaat hartstikke goed met ons en onze Jason !
Het was alsof hij niet weggeweest was, toen we Jason na 4 weken vakantie weer bij je hadden opgehaald. Behalve dan natuurlijk zijn grootte ..... Hij was behoorlijk gegroeid in die periode. En nog steeds eigenlijk, hij groeit echt als kool.
Ook hij heeft inmiddels al aardig wat tanden en kiezen gewisseld.

De training is (jammergenoeg) nog niet begonnen, waarschijnlijk zal dat nog wel in september aanvangen.
Hij heeft vandaag weer gezwommen, wat een feest vindt hij dat ! Helemaal door het dolle heen is hij. Vooral wanneer ik zijn speeltje in het water gooi, zodat hij hem uit het water kan halen, om vervolgens zo trots als een pauw het water weer uit te lopen met zijn speeltje in zijn bek !

Hij eet sinds een week of twee ook (honden)poep op straat :-( Is dit iets wat bij de leefttijd hoort misschien ? Als ik het op tijd zie , en hem dan met een "zware" nee toespreek, lukt het me meestal wel om te voorkomen dat hij het opeet.

Ik zal binnenkort weer wat foto's opsturen !

Groetjes
Jolanda en een pootje van Jason :-)P V MEER schreef op 13-09-2009 14:26 het volgende:
HALLO MONIIQUE EN HUUG NU SNAP IK WAAROM WE JE NIET MEER OP DE TRAINING ZIEN. JIJ BENT ERG DRUK BEZIG MET HET GOEIE WERK VOLHOUDEN SUCCES EN HOPELIJK TOT ZIENS PIERRE .1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8Powered by Argeweb