Welkom op mijn gastenboek.

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
* verplicht

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Piet Beeldman schreef op 30-08-2009 15:20 het volgende:

Monique, goeden avond

Hoe is het in het Zeeuwse; hier gaat alles goed. Zwier leert erg snel: los volgen, komen op de fluit, op afstand gaan zitten op de fluit en apporteren van een dummy met duivenwieken. Ook een sleepspoortje werkt ze prima uit even als het apporteren uit het water. Ik hoop dat het met Pien ook zo is. Hoe is het met Breezer?

Met vriendelijke jachtgroet Piet
fam hendriks - van loon schreef op 21-08-2009 07:37 het volgende:
Hallo Juul,
Vandaag vertrek ik met mijn baasjes op vakantie. Toch wil ik je alvast voor 27/8 een gelukkige verjaardag wensen.
Van je broertje Mika (Hasan) van de HooydamhoevePiet Beeldman schreef op 19-07-2009 18:21 het volgende:
Monique, goeden avond,

Hoe gaat het in het Zeeuwse? Hier gaat alles goed, Zwier doet haar uiterste best. Afgelopen zaterdag was er een polderdag en was de KNJV uitgenodigd voor jachthonden demonstraties ik heb met Zwier eenvoudige apportjes gedaan en ze heeft de show bij de kinderen die de stand bezochten en mochten helpen een dummy weg te gooien gestolen. Ik zal z.s.m. weer wat foto’s toe sturen.

Met vriendelijke jachtgroet,

PietJolanda Castillo Fuertes schreef op 07-07-2009 13:21 het volgende:
Berichtje van Jason, pup van Puck en Loyal Sample.

Jason was de eerste pup die het veilige en vertrouwde nest mocht verlaten.
Op 21 mei jl is hij met ons meegegaan naar Capelle aan de IJssel. Wat hadden wij naar deze dag uitgekeken ! Heerlijk op schoot bij mijn dochter, zat hij ietwat onwennig, maar toch wel heel geïnteresseerd om zich heen te kijken tijdens de autorit.
Jason was eigenlijk heel snel gewend bij ons thuis. Het slapen 's nachts in de bench was ook helemaal geen probleem. De bench is zijn plekje geworden om lekker tot rust te komen.
En wat een kanjer is het, binnen slechts 2 weken was hij al helemaal zindelijk ! Hij komt piepend bij je zitten, om te zeggen dat het tijd wordt om naar buiten te gaan ...

Heel leuk om te lezen in het verhaal van Mack, is dat op /in je schoot kruipen wanneer je op de grond bij hem gaat zitten. Heel herkenbaar , waarschijnlijk broertjes eigen ;-)

Vanaf 8 weken ben ik begonnen met puppyjachtttraining. De eerste paar lessen was ik voornamelijk bezig om de rust in hem te krijgen.... want hij vond alles om zich heen, wat hij rook en zag toch wel heel erg interessant! Maar naar mate hij ouder wordt , komt de rust er aardig in. Hij luistert goed en heeft veel plezier in het uitvoeren van de oefeningen.
Deze week gaat hij voor het eerst "natte" voetjes (en meer :-) halen. Ben heel benieuwd hoe hij deze oefening zal gaan vinden ?!
Thuis laat ik hem op bepaalde stukken ook los lopen, dat vindt hij echt geweldig.
Zodra de riem eraf gaat, rent hij als een dolle door het gras. Hij houdt mij constant in de gaten, en komt ook regelmatig weer even gezellig bij me lopen.
Naar andere honden, groot of klein, gedraagt hij zich nog heel erg onderdanig, soms zelfs ook best wel angstig. Ik ga er vanuit dat dit met het ouder en groter worden, vanzelf beter zal gaan.

Al met al is het echt een heerlijkheid om Jason bij ons te hebben. Het is echt een schat ! Ook wij zouden hem voor geen goud meer willen missen !!!

Ik kijk trouwens uit naar de reünie van alle broertjes en zusjes. Ik hoop dat ze er allemaal bij zullen zijn ! Ben ook heel benieuwd naar hun ontwikkelingen.....Martinique Gerrits schreef op 23-06-2009 08:56 het volgende:

Bericht van Mack ( pup van Puck&Sample) uit Assen

Op zondag 24 mei vertrok Mack naar het hoge Noorden. 4 weken later en ook ruim 4 kilo zwaarder wordt Mack al een echte hond. Het is een lieverd ofwel zoals onze jachthonden trainsters zegt: „een mooi mannetje, leergierig en bovendien een lieve bescheiden hond.” Mack is gek op onze twee jongens en als je ’s ochtends beneden komt kronkelt ‘ie van blijdschap. Kwispel, kwispel en oren helemaal naar achter, dan kan hij wel in je kruipen. We gaan vaak even bij hem op de grond zitten en dan wurmt Mack net zo lang tot hij bij je op schoot zit. Dat wordt nog wat als hij straks 30 kilo weegt.

Het trainen gaat heel goed. Petra Ritzerfeld, onze trainster, zegt dat hij het super doet en ik ga ervan uit dat zij er verstand van heeft. Ze traint samen met Anke Bogaerts, dus we trainen zoals Anke in haar boek de drie karakters beschrijft. Petra en Anke hebben samen een DVD gemaakt die heel handig is om af en toe thuis even na te kijken. Afgelopen week hebben we verloren apport in het bos gedaan. Dat ging heel goed en Mack komt de dummy iedere keer heel enthousiast terug brengen. Hij kruipt lekker tegen me aan en dan vieren we samen ‘het feestje’ zoals Petra dat zo mooi zegt. Verder doen we volgen, zitten, sleepje, gewoon en markeer apport, steadiness en ook zit op de fluit. Het hele jachthonden gebeuren is nieuw voor mij, maar ik vind het erg leuk om samen met Mack te trainen. Helemaal omdat hij het zo leuk vindt en het snel oppakt.

Ook ga ik vanaf vorige week elke dag met hem een kwartier in het bos wandelen. Hij loopt dan los en volgt keurig op het pad. Je ziet dat Mack het lekker vindt in het bos. Als hij deze week de derde enting heeft gehad, gaan we ‘m ook een keer ‘over water’ sturen. Ik ben benieuwd. Afgelopen week hebben we ook nog een keer met het alarmpistool geoefend, maar Mack is niet zo gauw bang te krijgen. Gisteren hebben we nog even bij een graafmachine gekeken en het maakt hem niets uit!

In huis gaat het ook prima, hij is eigenlijk wel zindelijk want heeft al ruim een week geen ongelukje gehad. De bench werkt heel goed. Alleen ’s avonds heeft hij z’n gekke uurtje en meestal is hij om 6 uur klaar wakker. Dan heeft hij ook echt berenhonger en blijft net zo lang blaffen tot hij eten heeft gehad. Dan maakt hij iedereen wakker. Ik probeer het steeds een beetje te rekken maar laat hem geen uur blaffen. Hij gaat dan plassen, eten, poepen en hup de bench weer in en dan gaat Mack weer rustig verder slapen en wij ook! Kortom… We zijn enorm blij met Mack en zouden hem voor geen goud meer willen missen!
anneke cator schreef op 02-06-2009 21:58 het volgende:
Hoi Monique,

Leuke site heb je,prachtig stel honden. Knap hoe jullie dat allemaal voor elkaar krijgen.

Succes ermee en veel plezier.

Groetjes,
Anneke.Marco & Ina schreef op 31-05-2009 18:04 het volgende:
Hoi Monique, Van harte gefeliciteerd met je 4e plaats vandaag. Fleur en jij hebben het goed gedaan vandaag. Groetjes Marco & InaLouise Mandos schreef op 24-05-2009 18:31 het volgende:
Hallo Monique! Ik heb hier een link waar ik alle foto's van Cooper op zal zetten!  Groetjes, Louise, Annette en Thea.Albert van Opdorp schreef op 11-05-2009 16:36 het volgende:
Schitterende honden en ook de site is geweldig

Albertp v meer schreef op 19-04-2009 18:54 het volgende:
hoy monique en huug mooie site en proficiat met je nieuwe nestje ooksucces met jekomende wedstrijden en tot ziens pierre1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8Powered by Argeweb