KAAT, PUCK, PIEN, RAF
Arienne Fotografie

oktober 2017
JILL
Eind november wordt onze roedel uitgebreid .....JILL komt er dan bij!!

september 2017
Wedstrijden MAP's en SJP's
Zaterdag 30 september doen Wil (Aram) en Jolanda (Charlie) mee met de MAP in Putten. Succes allebei!

2017 MAP's
Wil Zeeman heeft met Aram (Puck X Sample) een MAP-A diploma gehaald!!
Jolanda wint met Charlie de MAP A in Arnemuiden. Goed bezig die 2!!

Er komen nog verschillende MAP's aan waar Wil Zeeman met Aram en Jolanda met Charlie aan meedoen.

juni 2017
Teamwedstrijd NLV
Trainingen waren goed en gezellig en de wedstrijd ging prima. We werden na lang tellen :) tweede!

Augustus 2017
Nieuwe resultaten!!
Bij 'uitslagen' staan de resultaten vd SJP's tot nu toe!

Maart 2017
Nest Pien en Hummer
Pien is bevallen! Voor alle pups hebben we weer fijne eigenaren gevonden.

Pien wordt eind deze week gedekt en we hopen eind maart op een mooi nest

November 2016
ASTERION 2016
Charlie heeft de Asterion gewonnen! Prachtig resultaat.

26 oktober 2016
NIMROD 2016.....LIDY STUIVENBERG MET CHAP CHASE VD GROTE MOOR!!!!
Proficiat Lidy en Chap met het behalen van dit mooie resultaat! Super gedaan en hard voor gewerkt. Wij zijn trots op jullie en ga er van genieten!!
Foto is geplaatst met toestemming van Arista-fotografie.

26 oktober 2016
Wat een succesvol seizoen!!
Er zijn veel mooie resultaten behaald dit seizoen door verschillende voorjagers.....Lidy Stuivenberg heeft goede resultaten behaald met Chap Chase vd Grote Moor....aan 4 MAP meegedaan en ze behaalde een 1ste, 2de, 4de en 6de plaats. Lidy kreeg al een uitnodiging voor de Artemis en voor de NIMROD 2016!!

Will Zeeman heeft met Aram (Puck x Sample) dit seizoen 2 SJP A diploma's behaald en kan volgend seizoen meedoen aan de MAP's op A-niveau!!

Tara (Kaat x Dual's Hope Ivanhoe, Vic) heeft bij de clubdiplomadag van de NLV een C-diploma behaald en een 3de plaats!!

Jolanda Castillo heeft dit seizoen 3 A-diploma's behaald waarvan 1 met Jason en 2 met Charlie. Charlie kan volgend seizoen meedoen in de MAP-A klasse!!

Roos Chase vd Grote Moor
Karen Brekelmans heeft met Roos 2 SJP B-diploma's behaald. Tevens kreeg Roos de wisselbeker voor de beste jonge hond in Zeeland!

Kaat en Charlie hebben beiden een MAP-B diploma behaald in Krimpen ad IJssel.

Charlie (Juul x Jason) en Kaat vd Grote Moor ( Millers Square Puck x Knox vh Muntenbos) zijn uitgenodigd voor de Asterion op 19 november as.. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de NLV en deelname is op basis van de behaalde resultaten bij de WT

Guus (Puck en Sample) heeft verschillende certificaten behaald bij de workingtests.

Alle uitslagen zijn te vinden bij "uitslagen"

26 september 2016
Standaard Jachthonden Proeven en Meervoudige Apporteer Proeven
Er zijn weer mooie resultaten behaald bij de jachthondenproeven. Jolanda won met Jason vd Grote Moor de SJP van Delft in de A-klasse en afgelopen zeterdag won ze met Charlie vd G M in Lauwersoog in de A-klasse. Goed bezig!! Gemmie behaalde met Duuc vd G M een MAP-diploma in de B-klasse en Lidy Stuivenberg werd 6de bij de MAP-A in Almere. Zij heeft nog 3 MAP'ste gaan. Suuces! Kaat en Raf deden ook mee aan de SJP in Lauwersoog. Kaat kwam niet door het dirigeren. Ze had wel prachtige punten in de B (77). Raf deed voor het eerst mee aan een wedstrijd. Op een C onderdeel ging het mis maar verder deed hij het prima.

september 2016
MILLERS SQUARE PUCK
Vorige week is Puck (geb.: 05-12-2002) overleden. Wat hebben we een meer dan geweldige hond aan haar gehad!! Lief, fijne pups en daarnaast mooie werkresultaten. Ze is bijna 14 jaar geworden en tot voor kort nooit iets gemankeerd. Verdrietig maar terugkijkend hebben we een enorm fijne hond aan haar gehad. Gelukkig hebben we nog 2 dochters (Jip en Pien), een kleindochter (Kaat) en een achterkleinkind (Raf) van haar!

RAF, KAAT, JIP, PIEN, PUCK
Arienne Fotografie

Nest van Pien en Hummer gaat helaas niet door
Het geplande nestje van Pien en Hummer of the Spring Cottage gaat nu helaas niet door. We hopen op een nest van deze combinatie in het vroege voorjaar van 2017.

september 2016
Aram, Guus en Morris
Aram heeft bij de SJP op Texel zijn 2de A diploma en tevens een 1ste plaats behaald. Hij heeft nu de diploma's om mee te kunnen doen aan de MAP's A. Z'n broer Guus heeft een 2de B-diploma behaald en kan MAP's B gaan doen. Morris (Pien X Knox 18-11-2015) heeft een prachtige 1ste plaats behaald in de C bij de SJP in Marktvelde. Nog super jong!! Gefeliciteerd met deze mooie resultaten.
MORRIS (Pien vd Grote Moor X Knox vh Muntenbos 18-11-2015)

augustus 2016
Bo vd Grote Moor (18-11-2015)
Bo heeft op de leeftijd van net 9 maanden haar 1ste C-diploma gehaald bij een clubdiplomadag. Super!!

30 augustus 2016
JIKKE
Jikke is twee keer naar de tentoonstelling geweest Ze kreeg een ZG en een U. Oogonderzoek is gedaan en is prima. Binnenkort de rŲntgenonderzoeken van haar ellebogen en heupen.

19 maart
Jikke vd Grote Moor
Jikke gaat binnenkort naar de tentoonstelling. Daarna vinden de gezondheidsonderzoeken plaats.

11 maart 2016
Guus Charlie Kaat
Ze hebben meegedaan aan de WT van de NLV. Alledrie hebben ze een certificaat in hun klasse. Respectievelijk B1, B2, B2. Charlie ( Jolanda) was de allerbeste in de B2-klasse. Super!!

20 februari 2016
Hoshie (pup van Fleur en Jazz)
Hoshi heeft met Marleen de inzettest voor reddingshonden gehaald en ze zijn nu een gecertificeerd inzetteam! Proficiat. Foto volgt.

Februari 2016
Pups van Pien
Pups van Pien zijn eind 2015 geboren en inmiddels al enkele weken bij de nieuwe eigenaren.

1 november 2015
Kim en Raf
Pups van Kaat en Vic. Ze zijn inmiddels 4,5 maand

17 oktober 2015
KAAT

12 oktober 2015
KAAT

11 oktober 2015
Diploma's
Er zijn mooie MAP diploma's gehaald. Kijk even bij "uitslagen"

21 september 2015
Pups Kaat
De pups van Kaat zijn inmiddels alweer een paar weken vertrokken en het gaat goed met alle pups. Ze hebben zich erg gemakkelijk aangepast aan hun nieuwe omgeving. Het was ook al een bijzonder nest. Raf, die we hebben gehouden, doet het ook erg goed. Meeste pups zijn gestart met training en het grootste deel ervan met jachttraining. We zullen elkaar in de toekomst vast nog gaan zien op wedstrijden.

19 juli 2015
KAAT en haar pups
Kaat is op 16 juni bevallen van een stel prachtige pups. Voor alle pups is al een geweldig nieuw thuis gevonden. Natuurlijk blijft er 1 pup bij ons en hij gaat RAF heten.

KAAT
Kaat verwacht half juni pups. Ze is gedekt door Dual's Hope Ivanhoe. Voor meer info kijk bij "nest Kaat en Vic" of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

30 maart 2015
Puck 15 jarige kinderen
15 Kinderen van Puck zijn vandaag jarig. Pippin, Speedy, Storm, Daisy, Guus, Chap, Aram, Cato en Butch zijn 5 jaar geworden. Jason, Pien, Cooper, Zwier, Mack en Breezer zijn 6 jaar geworden.

2 februari 2015
Gezondheidsonderzoeken van Kaat
Ogen, ellebogen en heupen van Kaat zijn onderzocht en alles is goed.

Februari 2015
Jikke

Februari 2015
JIM
Voor JIM hebben we een geweldige nieuwe baas gevonden! Jim heeft ruim 2 maanden bij ons gewoond. Hij is weer mooi op gewicht en zijn conditie is helemaal in orde. Hij zal het goed naar zijn zin krijgen bij de nieuwe eigenaar.

MAP Rinus Biemans Dongen
Kaat heeft meegedaan aan de MAP in Dongen en werd 3de in de B-klasse

16 november 2014
Asterion
Kaat is bij de Asterion in Oostvoorne geŽindigd op de 2de plaats. Een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen.

12 november 2014
Asterion
Charlie, Storm en Kaat zijn uitgenodigd om mee te doen aan de Asterion op 16 november a.s.. De Asterion is de eindejaars-workingtest georganiseerd door de NLV.

Skip en Kate
Skip en Kate zijn beide dochter van Juul

28 september 2014
KNJV proef in Anna Paulowna met JASON en KAAT
Altijd leuk zo'n wedstrijd ver weg want dan wordt het een heel weekend. Leuk B&B gevonden in Anna Paulowna. Met Jolanda, Jason en Kaat naar de proef. Jason had pech bij "over water". Kaat heeft haar 2de KNJV B-diploma gehaald. Nu op naar de MAPīs. Maar eerst gaan we as zaterdag meedoen aan een Workingtest in Oudewater met Charlie en Kaat.

september 2014
DOES (Pien en Knox)

SAMBA (Pien en Knox)

2 augustus 2014
Workingtest Spaarnwoude
Bij de WT in Spaarnwoude zijn er 3 diploma's behaald door Kaat, Charlie en Storm. Voor Kaat en Charlie een diploma in de B1-klasse waarbij Charlie een mooie 2de plaats behaalde. In de B2-klasse werd Storm 2de!!

19 juli 2014
Kaat
Kaat heeft de KNJV proef in De Glind gewonnen in de B-klasse.

Juli 2014
Chap en Charlie
Chap heeft zijn 2de KNJV A-diploma gehaald en kan nu de MAP's op A-niveau gaan doen. Charlie heeft zijn 2de KNJV-B diploma en kan de MAP's op B-niveau nu doen.

Juni 2014
Skip van de Grote Moor
Dochter van JUUL(Heather vd Hooydamhoeve) en STORM(Another Storm of Misty Dreams) geboren in maart 2011

27 juni 2014
Pups van Juul
Juul is de trotse moeder van drie mooie pups

Charlie en Kaat
Op 29 juni deden Charlie en Kaat mee aan de finale van de OWT (Orweja Working Test) in de startersklasse. De wedstrijd vond plaats in Den Hout. UITSLAG: Kaat miste helaas 1 dummy maar..... Charlie eindigde op de 3de plaats bij de finale van de OWT in de startersklasse!!!
Charlie met zijn prijs...

8 juni 2014
STORM vd Grote Moor
Storm behaalde bij de WT van de LKN in Kropswolde een 3de plaats in de B2.

9 juni 2014
Samba, Does, Shadow en Bas bijna 4 maanden
Samba(Pien en Knox) aangekomen in Andorra

Shadow

Does

Bas

6 juni 2014
Pups van JUUL en JAZZ
Over 3 weken verwachten we pups van Juul en Jazz...... Het wordt een nestje met gele en zwarte pups. Voor meer info over de ouderdieren kijk bij "Nest Juul en Jazz".

7 juni 2014
Pups Pien en Knox
De laatste pup van Pien en Knox, Samba,is opgehaald. Hij bleef langer om de noodzakelijke inentingen te krijgen voor zijn vertrek naar Andorra. Hij zal daar een super thuis krijgen in een prachtige omgeving. Heerlijk dat we een paar extra weken van hem konden genieten.Wat een lief, relaxed en al goed luisterend hondje. Uit het volgende nest van Pien en Knox, begin volgend jaar, houden we zelf weer een pup........dat is nu zeker. De andere 3 pups (Bas, Does en Shadow) werden al rond pasen opgehaald.

Samba (vooraan) en de rest........


5/6 april Wedstrijden
OWT Heerle en WT Simonshaven
Verschillende honden vd Grote Moor deden mee aan wedstrijden. Charlie en Kaat vielen in de prijzen. Zie uitslagen.

april 2014
Pups Pien en Knox
Eind februari zijn de pups van Pien en Knox geboren. Foto's volgen binnenkort.

2 januari 2014
Saartje
Afgelopen weekend is Saar overleden. Wat een speciale hond hebben we aan haar gehad en wat waren we gek op haar. Ze is ruim 13 jaar geworden. Ze heeft een heerlijk leven gehad, heeft mooie pups gekregen, is mee op jacht geweest en wat hebben we met het hele gezin van haar genoten!!

6 november 2013
Asterion 17 november as
Wil Zeeman heeft met Aram een uitnodiging van de NLV gekregen om mee te doen aan de Asterion in de B1-klasse. De uitnodiging krijgt hij vanwege de goede resultaten met Aram bij de WT's. De Asterion vindt plaats in Spaarnwoude op 17 november as..

5 november 2013
Training Charlie en Kaat bij de Grevelingen.

Oktober 2013
Prijzen en mooie diploma's!! Kijk bij uitslagen.

September 2013
Goed gedaan!!!
Er zijn veel mooie diploma's gehaald. Kijk bij uitslagen!

21 juli 2013
Bij uitslagen: uitslag KNJV proef Heerle vd LKN

3 juli 2013
Uitslag clubdiplomadag GRCN in Heerle
Jolanda met Charlie op de 4de plaats(44 punten), Gemmie met Duuc op de derde plaats(46 punten) en Kaat eindigde op de 1ste plaats(49 punten)

2 juli 2013
Alvast oefenen........

30 juni 2013
Wedstrijd GRCN
Kaat, Duuc (beiden v Pien en Sample) en Charlie (van Juul en Jason) doen zondag mee ad clubdiplomadag van de Goldens

28 juni 2013
Pups Fleur
Pups van Fleur en Jazz zijn geboren. Het zijn vijf blonde en vier zwarte pups.

4 juni 2013
Kaat en Charlie
Kaat en Charlie hebben goede resultaten behaald bij de clubdiplomadag van de GRCN in Simonshaven op 2 juni. Kijk bij "uitslagen".

Juni 2013
Komende wedstrijden
Charlie (geb juni 2012), Duuc en Kaat (beiden geboren aug 2012) gaan op 30 juni meedoen in Heerle aan de clubdiplomadag van de GRCN.
Jason en Pien (geb maart 2009) gaan 7 juni meedoen aan de Workingtest bij R Biemans in Dongen.

15 maart 2013
Oogonderzoek Fleur, Pien en Noor
Uitslag van het oogonderzoek is bij alledrie: vrij

Maart 2013

8 januari 2013
JJ en PUCK
Ze zijn al 10 jaar. En broer en zus hebben een heerlijke training achter de rug.

1 december 2012
Duuc
Pien vd Grote Moor X Knox vh Muntenbos

Sam

26 november 2012
Labradorpost december 2012
Op de voorkant van de LP van december staat Chap vd Grote Moor

19 november 2012
Pups Pien en Knox
Pups zijn nu 12 weken en de meeste pups gaan al enkele weken naar puppyjachttraining. Met alle pups gaat het goed. Foto's van Sam op jachttraining volgen.

4 november 2012
Pups Pien en Knox

17 oktober 2012
SAM
Sam, pup van Pien en Knox, is vandaag als eerste vertrokken.

20 juli 2012
Zola en Charlie
De pups van Juul en Jason.

31 januari 2012
JUUL
Juul is vandaag naar de dierenarts geweest voor oogonderzoek en de uitslag was goed.

30 september 2011
Strandweer!!!!!!!!!!!!!!

27 maart 2011
ReŁnie vh nest van Puck uit 2010
Op 27 maart hebben we de reŁnie gehad van het laatste nestje van Puck geboren in maart 2010. Met heerlijk weer, proeven en een keurmeester hebben we een prima dag gehad! Foto's zijn bijgevoegd via onderstaande link.

8 maart 2011
Arie verbleef ruim 3 weken bij ons en is, nadat hij helemaal tot rust is gekomen, vertrokken naar een nieuw thuis. Hij heeft het ontzettend naar z'n zin en de mensen waar hij nu is genieten enorm van hem.

Myra is sinds 2 maanden bij ons. Ze is geboren in september 2009 en was 13 maanden toen ze bij ons kwam. Het gaat inmiddels behoorlijk goed met haar. Ze heeft bij een bezoek aan de dierenarts haar inentingen gehad en ze heeft een behandeling gehad ivm haar schijnzwangerschap. Haar vacht is weer mooi geworden. Ze heeft het naar haar zin bij ons. Vooral de strand- en boswandelingen zijn ťťn groot feest.

PUCK vd Grote Moor
November 2010

PUCK (pup van Fleur en Storm april 2010) aan het werk.

4 september 2010
KNJV-proef vd NLV te Numansdorp
Jip heeft in Numansdorp een KNJV B-diploma gehaald met 74 punten. Pien haalde een mooi C-diploma en werd 2de. Beide dames zijn gekeurd. Jip kreeg een U; Pien kreeg een ZG.

22 juni 2010
PIEN
Uitslag oogonderzoek PIEN: VRIJ. Ook zijn er foto's gemaakt van heupen en ellebogen. Uitslag HD: A en ED: VRIJ

14 juni 2010
Training pups PUCK

In de buurt van Utrecht trainen 5 pups, uit het nest van Millers Square PUCK en SAMPLE (vd Hooydam Hoeve) uit maart 2010, met elkaar. Ze trainen bij de jachthondenschool van Sander de Graaf. Volgens de berichten doen ze het erg goed. Ook de andere pups uit dit nest doen het goed. In het voorjaar van 2011 organiseren we een puppenreŁnie en dan kunnen we zien hoe het gaat met het hondenwerk.

13 juni 2010
Pups van Fleur en Storm

22 mei 2010
ARAM
27 mei 2010
CATO

Cato met haar maatje Happy
3 mei 2010
BRAM

Met BRAM, de hond die enkele weken via ons herplaatst is, gaat het heel erg goed. Gaat super bij zijn nieuwe bazen.

30 maart 2010
BRAM
BRAM, een zwarte Labrador, is sinds kort bij ons. Hij is van onopgevoede hond een goed luisterende hond geworden. Hij gaat binnenkort vertrekken naar z'n nieuwe baas.

19 februari 2010
JUUL
18 april gaat JUUL naar de tentoonstelling in Goes

25 januari 2010
STORM
Storm is nu bijna 2 weken op zijn nieuwe adres en het gaat heel erg goed met hem. Hij heeft fijne nieuwe bazen gevonden.

31 december 2009
STORM


Storm, Labradorreu van ruim 1 jaar, is bij ons gekomen voor herplaatsing. Eerst naar de dierenarts om hem na te laten kijken, in te enten, ontwormen, ontvlooien en behandeling van zijn oren. De aanvankelijk zeer onrustige en slecht luisterende Storm is in zeer korte tijd een gehoorzame hond geworden waar je rustig mee kunt wandelen en die zich ook binnenshuis helemaal op zijn gemak voelt . Ook voor Storm is het weer gelukt een prima plek te vinden. Over een paar dagen gaat hij daar naartoe.

23 december 2009
Uitslagen FLEUR en JUUL
Uitslagen gezondheidsonderzoeken Fleur en Juul zijn goed. Voor beiden HD-A en ED-VRIJ!

19 december 2009
TENTOONSTELLING
Vandaag zijn JUUL en FLEUR naar de tentoonstelling geweest. JUUL kreeg een Uitmundende beoordeling en FLEUR een Zeer Goed.

18 december
PIEN MEE OP JACHT
Vandaag is Pien een halve dag mee op jacht geweest om de kunst bij Puck af te kijken. Ze heeft ook geapporteerd en het ging prima!

7 december 2009
FLEUR&JUUL
Fleur en Juul gaan op 19 december naar de tentoonstelling in Wychen.

30 november 2009
PJP
Puck heeft op de Provinciale JachthondenProef in Den Hout een mooi A-diploma behaald!! Het was een wedstrijd, als afsluiting van het seizoen, tussen Brabant en Zeeland.

12 november 2009
Oogonderzoeken
Puck, Fleur en Juul zijn vandaag voor oogonderzoek geweest en bij alledrie was de uitslag: VRIJ

30 oktober 2009
JIP op jacht
JIP vandaag voor de eerste keer mee gaan jagen! Ze deed het prima.
Oktober 2009
Meervoudige Apporteer Proef Leeuwarden
Puck terug met fazant nadat ze naar de sleep gedirigeerd is.

15 oktober 2009
MAP's en jachtpraktijkdag
Puck doet het komende weekend en dinsdag mee aan MAP's. Zaterdag kan ze daardoor helaas niet de beker verdedigen die ze won op de jachthondenpraktijkdag op Noord-Beveland in 2008.(zie foto) Afgelopen week heeft ze in Zeeland een MAP-A diploma behaald.

Oktober 2009
JOEP
Dit weekend is Joep bij ons gekomen. Joep is een blonde Labrador van 7 jaar; het is een super lieve hond die door omstandigheden niet meer op het adres kon blijven waar ze woonde. Ze blijft een tijdje bij ons en gaat daarna naar Nijmegen naar een prima adres.

JOEP helemaal gelukkig met de nieuwe bazin en andersom!

21 september 2009
MEERVOUDIGE APPORTEERPROEF
Puck heeft weer een MAP-A diploma behaald.

juli 2009
BO
Drie weken geleden is Bo bij ons in huis gekomen. Aanvankelijk was ze zeer onrustig. Ze doet het nu al prima; is zeer vriendelijk naar alles en iedereen; ook de pups en kinderen vindt ze geweldig. Ze blijft voorlopig nog bij ons. In 5 weken tijd is ze, met veel aandacht en liefde, prima gesocialiseerd en heeft veel commando's geleerd. Alles doet ze prima en met het grootste plezier.


Bo is inmiddels naar haar nieuwe eigenaren en het gaat erg goed met haar.