top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique

Oud nieuws (van vorige website)

KAAT, PUCK, PIEN, RAF


oktober 2017

Eind november wordt onze roedel uitgebreid .....JILL komt er dan bij!!


september 2017

Zaterdag 30 september doen Wil (Aram) en Jolanda (Charlie) mee met de MAP in Putten. Succes allebei!


Wil Zeeman heeft met Aram (Puck X Sample) een MAP-A diploma gehaald!!Jolanda wint met Charlie de MAP A in Arnemuiden. Goed bezig die 2!!


Er komen nog verschillende MAP's aan waar Wil Zeeman met Aram en Jolanda met Charlie aan meedoen.


Augustus 2017

Bij 'uitslagen' staan de resultaten vd SJP's tot nu toe!


Maart 2017

Pien is bevallen! Voor alle pups hebben we weer fijne eigenaren gevonden.


January 2017

Pien wordt eind deze week gedekt en we hopen eind maart op een mooi nest


November 2016

Charlie heeft de Asterion gewonnen! Prachtig resultaat.


Oktober 2016

Proficiat Lidy en Chap met het behalen van dit mooie resultaat! Super gedaan en hard voor gewerkt. Wij zijn trots op jullie en ga er van genieten!!


Wat een succesvol seizoen!!


Er zijn veel mooie resultaten behaald dit seizoen door verschillende voorjagers.....Lidy Stuivenberg heeft goede resultaten behaald met Chap Chase vd Grote Moor....aan 4 MAP meegedaan en ze behaalde een 1ste, 2de, 4de en 6de plaats. Lidy kreeg al een uitnodiging voor de Artemis en voor de NIMROD 2016!!


Will Zeeman heeft met Aram (Puck x Sample) dit seizoen 2 SJP A diploma's behaald en kan volgend seizoen meedoen aan de MAP's op A-niveau!!

Tara (Kaat x Dual's Hope Ivanhoe, Vic) heeft bij de clubdiplomadag van de NLV een C-diploma behaald en een 3de plaats!!

Jolanda Castillo heeft dit seizoen 3 A-diploma's behaald waarvan 1 met Jason en 2 met Charlie. Charlie kan volgend seizoen meedoen in de MAP-A klasse!!

Roos Chase vd Grote MoorKaren Brekelmans heeft met Roos 2 SJP B-diploma's behaald. Tevens kreeg Roos de wisselbeker voor de beste jonge hond in Zeeland!

Kaat en Charlie hebben beiden een MAP-B diploma behaald in Krimpen ad IJssel.

Charlie (Juul x Jason) en Kaat vd Grote Moor ( Millers Square Puck x Knox vh Muntenbos) zijn uitgenodigd voor de Asterion op 19 november as.. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de NLV en deelname is op basis van de behaalde resultaten bij de WT

Guus (Puck en Sample) heeft verschillende certificaten behaald bij de workingtests.

Alle uitslagen zijn te vinden bij "uitslagen"


September 2016

Er zijn weer mooie resultaten behaald bij de jachthondenproeven. Jolanda won met Jason vd Grote Moor de SJP van Delft in de A-klasse en afgelopen zeterdag won ze met Charlie vd G M in Lauwersoog in de A-klasse. Goed bezig!! Gemmie behaalde met Duuc vd G M een MAP-diploma in de B-klasse en Lidy Stuivenberg werd 6de bij de MAP-A in Almere. Zij heeft nog 3 MAP'ste gaan. Suuces! Kaat en Raf deden ook mee aan de SJP in Lauwersoog. Kaat kwam niet door het dirigeren. Ze had wel prachtige punten in de B (77). Raf deed voor het eerst mee aan een wedstrijd. Op een C onderdeel ging het mis maar verder deed hij het prima.


Vorige week is Puck (geb.: 05-12-2002) overleden. Wat hebben we een meer dan geweldige hond aan haar gehad!! Lief, fijne pups en daarnaast mooie werkresultaten. Ze is bijna 14 jaar geworden en tot voor kort nooit iets gemankeerd. Verdrietig maar terugkijkend hebben we een enorm fijne hond aan haar gehad. Gelukkig hebben we nog 2 dochters (Jip en Pien), een kleindochter (Kaat) en een achterkleinkind (Raf) van haar!


Aram heeft bij de SJP op Texel zijn 2de A diploma en tevens een 1ste plaats behaald. Hij heeft nu de diploma's om mee te kunnen doen aan de MAP's A. Z'n broer Guus heeft een 2de B-diploma behaald en kan MAP's B gaan doen. Morris (Pien X Knox 18-11-2015) heeft een prachtige 1ste plaats behaald in de C bij de SJP in Marktvelde. Nog super jong!! Gefeliciteerd met deze mooie resultaten.

215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page